BOKS: U dvorani na Bilankuši održan revijalni meč reprezentacije Hrvatske i Italije – HRVATSKA – ITALIJA: 8:12

SOLINSKA KRONIKA 339, 15. studenoga 2022.

Hrvatska je u Solinu nakon zajedničkih priprema u Splitu s talijanskom momčadi doživjela poraz od 12:8. Bio je to tjedan zajedničkih treninga, uboksavanja te razmjenjivanja znanja s našim susjedima. Ugostili smo i jednog od najvećih boksača svih vremena, Roberta Cammarellea

Zajedničke pripreme hrvatskih i talijanskih seniora završile su reprezentativnim susretom Hrvatska – Italija u subotu, 22. listopada 2022. u 20 sati u Solinu, u gradskoj dvorani Bilankuši, uz izravni TV-prijenos na Sportskoj televiziji. Uoči spektakla najboljih boksača Hrvatske i Italije, u solinskoj dvorani Bilankuši održano je i treće kolo Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi u organizaciji BK Salone.

Hrvatska je u Solinu nakon zajedničkih priprema u Splitu s talijanskom momčadi doživjela poraz od 12:8. Bio je to tjedan zajedničkih treninga, uboksavanja te razmjenjivanja znanja s našim susjedima. Ugostili smo i jednog od najvećih boksača svih vremena, Roberta Cammarellea, koji je održao predavanje na splitskom Kineziološkom fakultetu, te posjetio Kuću slave splitskog sporta.

Iz HBS–a, na čelu s Bonom Bošnjakom, zahvaljuju županu Splitsko-dalmatinske županije Blaženku Bobanu, gradonačelniku Solina Daliboru Ninčeviću, zamjeniku gradonačelnika Splita Antoniju Kuzmaniću i Tomislavu Đonliću pročelniku Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Splitsko-dalmatinske županije, predsjedniku Splitskog saveza sportova Andriji Poliću i dekanu Kineziološkog fakulteta Damiru Sekuliću na odličnoj suradnji i velikoj potpori. Također zahvaljuju boksačkom klubu »Torcida« na odličnim uvjetima za kvalitetan trening za obje reprezentacije.

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić, župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević i brojni uglednici iz Splita i Dalmacije bili su gosti predsjednika HBS-a Bone Bošnjaka, dopredsjednika generala Mladena Mikolčevića i predsjednika Nadzornog odbora Jurice Runtića na boksačkom spektaklu u solinskoj dvorani Bilankuši, HRVATSKA – ITALIJA 8:12! Ugledni gosti uoči početka meča nagrađeni su za potporu hrvatskom boksu posebnim plaketama HBS-a!

Novi broj Solinske Kronike

posljednji broj solinske kronike

Pratite nas

   Facebook

   RSS

   Newsletter

Zvonimir Solin Newsletter

Najvažnije vijesti u vašem email sandučiću