RUKOMET – RK SOLIN: 2.HRL JUG – Mladi rukometaši Solina U17 peti na PH

SOLINSKA KRONIKA 346, 15. listopada 2023.

Mladi rukometaši Solina U-17, pod vodstvom trenera Jakše Bužančića, završili su sezonu na trećem mjestu i plasirali se na završnicu Prvenstva Hrvatske, koja je odigrano u Poreču od 24. do 28. svibnja.

Velike čestitke momcima i njihovim trenerima prije svega na cijelo-sezonskoj borbi i ustrajnosti da izbore sudjelovanje među šesnaest najboljih u Hrvatskoj. Potom, čestitamo im na velikom trudu, radu, ponašanju, uvažavanju trenerovih savjeta i na svakoj kapljici znoja koju su prolili za ekipu, klub i grad.

Natjecanje su završili pobjedom nad ekipom Nexe (20:28) i zasluženo zauzeli 5. mjesto, izvrstan plasman među 16 elitnih klubova! Na tom susretu nedostajao im je Branimir Marović, koji se vratio u Solin primiti sakrament Svete Potvrde. Također iz privatnih razloga na Završnici PH nisu mogli biti Tino Jeličić i Marin Ninčević, koji su također dali svoj obol tijekom prvenstva. Zaslužili su čestitke!

– U-11, pod vodstvom trenera Deana Perčina, ranije su osigurali nastup na završnici Prvenstva Hrvatske, koje se igra također u Poreču sredinom lipnja.

 

Novi broj Solinske Kronike

posljednji broj solinske kronike

Pratite nas

   Facebook

   RSS

   Newsletter

Zvonimir Solin Newsletter

Najvažnije vijesti u vašem email sandučiću