Trener Ivan Bubalo ostaje na kormilu Solina

Sve zajedničke sportske aktivnosti u Nogometnom drugoligašu Solinu koje su službeno bile prekinute od 14. ožujka započele su 1. lipnja. Startale su sve uzrasne kategorije od Škole nogometa, juniora i mlađih seniora. O aktivnostima su nas obavijestili članovi Izvršnog odbora kluba Ivan Spajić i Mario Jaman, voditelj Škole nogometa Ante Boban, tajnik kluba Pavle Marinković i sportski direktor Goran Gruica. U žalbenom postupku dobivena je licenca za natjecanje u Drugoj HNL i pripreme su za Izvanrednu skupštinu kluba.
– Od 1. lipnja započeli smo s trenažnim procesima u školi nogometa Tonći Boban Bebi. Svi polaznici su na raspolaganju svojim trenerima. Trenirat će se na dvije lokacije, na stadionu pokraj Jadra i u Vranjicu na pomoćnom gradskom terenu s umjetnom travom. Moramo se svi, djeca, roditelji i treneri, strogo pridržavati propisanih mjera opreza. Zbog toga su svi roditelji dužni izmjeriti svome djetetu temperaturu prije treninga. U slučaju da je djetetu povišena temperatura, strogo je zabranjen dolazak na trening i doticaj s ostalom djecom. Dolasci na treninge obavezni su minimalno dvadesetak minuta prije samoga početka treninga da se kvalitetno obavi evidencija prisutnih, obavi dezinfekcija te izmjeri temperatura svakog pojedinca, a klub je osigurao dezinfekcijska sredstva kao i digitalne mjerače temperature. Svlačionice se u mjesecu lipnju neće koristiti – rekao je voditelj Škole nogometa Ante Boban.
Pomoćni trener prve momčadi Duje Tokić poveo je juniore i mlađe seniore.
– Od ponedjeljka, 1. lipnja su u trenažnom procesu i mlađi seniori, koji vježbaju na pomoćnom igralištu u Vranjicu pod paskom pomoćnog trenera Tokića. U rad su uključeni i kompletni juniori, te neki povratnici u klub. Obavljeni su razgovori sa svim igračima prve momčadi, a konačan popis bit će poznat do početka priprema – rekao je sportski direktor kluba Goran Gruica.
Ivan Spajić je najavio i održavanje sjednice Skupštine kluba, u utorak 16. lipnja s početkom u 20 sati u Domu »Zvonimir« u Solinu. Prisjetimo se, zakazana Izvanredna sjednica Skupštine kluba trebala se održati 16. ožujka, ali je odgođena. Na njoj se trebao birati i novi predsjednik kluba, a jedini službeni kandidat je bio Ivan Spajić, inače član Izvršnog odbora kluba. Dužnost predsjednika obavljao je do kraja mandata ovoga Izvršnog odbora, odnosno do ljeta 2021. Spajić na neki način danas koordinira rad kluba, te je rekao:
– Potpisali smo ugovor s trenerom Ivanom Bubalom do kraja sezone 2020./2021. Struka prve momčadi ostaje u kompletnom sastavu. Bubalu će u radu pomagati Duje Tokić, Hrvoje Višić i Frane Žuvela. Nešto konkretnije o smjernicama kluba bit ćete upoznati nakon Skupštine kluba.

Miro PODRUG

Novi broj Solinske Kronike

posljednji broj solinske kronike

Pratite nas

   Facebook

   RSS

   Newsletter

Zvonimir Solin Newsletter

Najvažnije vijesti u vašem email sandučiću